manchesterIn acest weekend se disputa meciurile contand pentru FA Cup, dupa o etapa tumultuoasa in Premier League, la finele careia atat Manchester City, Arsenal si Chelsea au incheiat victorioase, cea de-a doua avand destule emotii in fata unui adversar nu tocmai puternic, Cardiff City.
Revenind la FA Cup insa, merita mentionat faptul ca Blackburn se afla intr-o forma decenta, in perfect contrast cu prestatiile din startul sezonului. Victoria de pe terenul lui Leeds contribuie, de asemenea, la un moral mai bun al gazdelor, care isi vor pune din nou sperantele in Tom Cairney, unul din jucatorii cheie al lui Blackburn.
Comparativ cu primul 11 afisat in prima zi a anului 2014, in deplasarea de la Swansea, Manchester City va fi complet schimbata, Pantilimon urmand sa fie inclus in distributia de start.
Statistic vorbind, oaspetii nu au pierdut niciun meci in ultimele 7 dispute directe cu Blackburn, mai mult decat atat, City impunandu-se in 6 dintre acestea. Carevasazica, o misiune destul de facila pentru “cetateni”, sambata dupa amiaza!
In vederea pregatirii acestui meci, Blackburn intampina ceva probleme de efectiv: Todd Kane, David Dunn si DJ Campbell sunt incerti.
Echipa probabila a lui Blackburn (sistem de joc 4-4-1-1): Kean – Spurr, Dann, Hanley, Henley – King, Williamson, Lowe, Marshall – Cairney – Rhodes.
Manuel Pellegrini nu se poate folosi in aceasta deplasare de urmatorii cinci jucatori, toti accidentati: Martin Demichelis, Stevan Jovetic, Sergio Aguero, Jack Rodwell si Micah Richards.
Dupa cum spuneam si mai sus, Pantilimon, Lescott si Garcia sunt dati ca si titulari de jurnalistii din Albion, cu posibilitatea ca Boyata sa fie introdus in locul lui Zabaleta, care s-a intors dupa o accidentare in weekendul trecut.
Echipa probabila a lui Manchester City (sistem de joc 4-2-3-1): Pantilimon – Boyata, Nastasic, Lescott, Clichy – Milner, Garcia – Nasri, Toure, Silva – Dzeko.
In concluzie, mizam pe un succes scontat al oaspetilor, cotat la 1.30 in oferta casei de pariuri online Bet-at-Home.