Pronostic – Sevilla vs Getafe – 05 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Sevilla-Getafe
marica sevilla getafeGetafe nu a avut un start tocmai reusit de sezon, in conditiile in care si-a trecut in cont, la figurat fie spus, si cateva infrangeri la scor, care aveau sa darame pe moment moralul jucatorilor. Finele anului 2013, insa, a fost unul mai mult decat in regula, daca e sa tinem cont ca madrilenii au sarbatorit Revelionul pe pozitia a opta in clasamentul din Primera.

La randul ei, Sevilla a incasat doua batai strasnice, cea mai recenta dintre ele consumandu-se in fata lui Real Madrid. Cu toate acestea, fosta formatie a lui Raul Rusescu, recent imprumutat la Sporting Braga, paseste in cea de-a doua jumatate a sezonului 2013-2014 neinvinsa in ultimele sase etape.Sevilla are nici mai mult nici mai putin de trei jucatori suspendati (Alex Rubiom, Vicente Iborra si Diogo Figueiras). Fernando Navarro ar trebui sa fie distribuit in flancul stang al apararii pentru a acoperi absenta lui Figueiras, in timp ce Sebastian Cristoforo pare favorit la ocuparea unui post in linia de mijloc a terenului. La inchidere, mai precis, alaturi de Mbia.

Echipa probabila a Sevillei (4-2-3-1): Beto – Coke, Fazio, Carrico, Navarro – Cristoforo, Mbia – Vitolo, Rakitic, Reyes – Bacca.

Marko Marin, Denis Cheryshev si Nicolas Pareja sunt incerti pentru partida de duminica.

Getafe nu intampina probleme de efectiv, cu mentiunea ca Alvaro Arroya ar putea sa fie lasat pe banca de rezerve in detrimentul lui Juan Valera (fundas stanga). Cel mai probabil oaspetii isi vor pune sperantele in romanul Ciprian Marica, dat ca titular de presa din Spania.

Echipa probabila a lui Getafe (4-2-3-1): Moya – Valera, Rafa, Alexis, Escudero – Borja, Mosquera – Leon, Sarabia, Castro – Marica.

In opinia casei de pariuri online Unibet, Sevilla este favorita la castigarea acestei intalniri, cu o cota de 1.60. Puteti opta, de asemenea, la alegere pentru urmatoarele doua pronosticuri: scor exact 2-0 pentru formatia gazda (@ 8.50) sau under 2.5 (@ 2.15). Mult succes si hai Sevilla!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO