Pronostic – Bodo/Glimt vs Stabaek – 2 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 2 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Bodo/Glimt – Stabaek
pronostic bodo glimt footballPauza de la Cupa Mondiala ne ofera oportunitatea grozava de a putea sonda cu atentie si in alte intreceri desfasurate in aceasta vara, in paralel, in Europa. Se joaca cu precadere in partea scandinava a batranului continent, acolo unde doua nou-promovate in prima liga norvegiana vor da piept astazi in optimile Cupei Norvegiei la fotbal.

Avem in fata doua echipe cu prestatii relativ asemanatoare, in conditiile in care ambele sunt bune incasatoare, dar si reusesc sa se descurce mai mult decat onorabil la portile adverse. Ambele au acelasi numar de puncte, un numar de goluri marcate asemanator, singura diferenta constituind-o golaverajul, in sensul in care Bodo/Glimt sta o idee mai bine, cu cinci goluri mai putine incasate. In confruntarile directe dintre cele doua formatii dam peste o victorie scurt a lui Stabaek in fata lui Bodo/Glimt, scor 2-1. Este vorba despre ultima intalnire intre Bodo/Glimt si Stabaek, contand pentru campionat.

Bodo/Glimt este o idee mai ofensiva, tinand cont ca evolueaza de cele mai multe ori in modul 4-3-3, spre deosebire de adversara sa din aceasta seara, care adopta un 4-2-3-1 devenit deja clasic.

In cele ce urmeaza va vom prezenta si echipele care, spunem noi, vor aduna la finalul primelor 90 de minute cel putin trei goluri pe tabela de marcaj.

Echipa de start a lui Bodo/Glimt (modul de joc 4-3-3): Staw – Moe, Sane, Braaten, Brix – Chatto, Jacobsen, P. N’Diaye – Olsen, M. N’Diaye, Laajab.

Echipa de start a lui Stabaek (modul de joc 4-2-3-1): Thomas – Naess, Jalasto, Fontanello, Johansen – Sokolowski, Adu – Brustad, Thorsby, Stephens – Boli.

Dupa cum anticipam inca din paragrafele precedentele, pariul nostru pentru acest meci vizeaza in mod direct bifarea unui numar considerabil de goluri. Mizam pe cel putin trei, iar in cazul in care cele doua echipe nu vor depasi aceasta limita, miza va fi returnata.

Cu alte cuvinte, over 3.0 goluri la o cota de 1.90 in oferta Bet365!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO