Pronostic – Kups vs Jaro – 2 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 2 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: KuPS – Jaro
pronostic kups jaroOdata cu pauza cauzata de perioada in care echipele de la Campionatul Mondial are nevoie sa se refaca pentru a avansa in sferturi, ne-am gandit sa analizam cateva meciuri din campionatele nordice ale Europei. Pentru inceput vom alege Finlanda, acolo unde, in cadrul etapei cu numarul XVII, se va disputa confruntarea dintre KuPS si Jaro. Statisticile spun ca in ultimul duel direct consumat intre cele doua parti Jaro, in postura de echipa vizitatoare la Kuopio, s-a impus intr-o maniera cat se poate de categorica, scor 4-1.

Sa mentionam, de asemenea, si faptul ca in momentul de fata KuPS este echipa care se prezinta mai convingator in clasament. Jaro, pe de alta parte, nu a izbutit sa isi treaca in cont nici macar o victorie in ultimele patru runde. Avem deci in fata noastra o echipa intr-o usoara criza de forma, daca e sa numaram cele doua remize si tot atatea infrangeri inregistrate in ultima luna.

Echipe probabile la KuPS – Jaro

Echipa de start a formatiei gazda (modul de joc 4-2-3-1): Maanoja – Markic, Colley, Taipale, Rannankari – Sohna, Paananen – Ilo, Cox, Purje – Catovic.

Echipa de start a oaspetilor (modul de joc identic): Ost – Fondacaro, David, Vaganov, Brunell – Svanback, Kronholm – Sara, Emet, Helmke – Winchester.

Forma de moment a lui Jaro, la care adaugam si faptul ca va evolua pe teren propriu, constituie niste argumente suficient de solide pentru a ne indrepta atentia catre un pariu pe victoria gazdelor. Chiar si asa, va recomandam sa luati in calcul si o mica marja de eroare. Cu alte cuvinte, pariati pe un handicap asiatic KuPS (0) in schimbul cotei de 1.70 afisate in oferta agentiei online Bet365. Tot ca o recomandare, puteti incerca si un mic pariu pe over 2.5 sau chiar pe un gol marcat de formatia gazda inca din primul mitan al confruntarii.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO