Pronostic – Bolivia vs Ecuador – 07.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

ecuador600x400

In dimineata zilei de duminica, 7 Septembrie, Bolivia si Ecuador vor fi adversare intr-un meci amical ce se anunta foarte interesant si echilibrat, lucru reliefat in acest moment si de cote, capitol la care ecuadorienii sunt usor in pole-position.

Bolivia incepe acest meci cu o cota in jur de 4.00 pentru un eventual succes. Echipa gazda nu s-a impus nici macar o data in ultimii 15 ani contra adversarei din acest meci. Doar doua partide au sustinut bolivienii in 2014, ambele fiind pierdute, cu adversari superiori la prima vedere. Mai exact, Bolivia a pierdut in Spania cu 0-2 si in Grecia cu 1-2.

Ecuador are un lot mai solid, cu jucatori ce evolueaza la un nivel mai bun la ora actuala. Echipa oaspete a fost prezenta si la Cupa Mondiala din Brazilia, acolo unde a strans patru puncte si a plecat acasa dupa faza grupelor. Oaspetii au jucat si ei patru amicale inainte de Cupa Mondiala in 2014, bifand o singura victorie, 4-3 in deplasare cu Australia. Ramane de vazut daca oaspetii isi vor confirma superioritatea.

Din 1996 pana in prezent am avut parte de 11 meciuri directe intre cele doua tabere. Zece dintre ele au fost castigat de Ecuador, fie acasa, fie in deplasare, iar ultimul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 in Septembrie 2013 tot in Bolivia.

Pronostic: 2 solist @ 1.80
Am riscat putin cu acest pariu, insa Ecuadorul este superioara la prima vedere, plus ca are majoritatea argumentelor de partea ei. Mai mult decat atat, cota pentru 2 solist este foarte atractiva in momentul de fata in oferta bet365.