Pariuri Sportive – Danemarca vs Armenia – 07.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Danemarca vs Armenia (07.09.2014) – ora 20:00
Danemarca si Armenia au fost adversare si in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2014, iar acum se vor infrunta si in preliminariile pentru Euro 2016. Danezii sunt favoriti inclusiv la agentiile de pariuri, lucru oarecum firesc.
In campania precedenta cele doua echipe si-au impartit punctele in mod egal. Armenia a castigat cu un incredibil 4-0 in Danemarca, iar apoi danezii si-au luat revansa castigand cu 1-0 in deplasare.
Danemarca Armenia
Daniel Agger si compania au sustinut doar patru meciuri amicale in 2014, neavand un bilant prea bun. O singura victorie, un egal si doua infrangeri au bifat gazdele acestei partide. Ultimul meci amical jucat de Danemarca a fost chiar acum trei zile, atunci cand nordicii au pierdut cu 1-2 in fata Turciei dupa ce chiar ei deschisesera scorul. Una dintre cele mai bune cote de pe piata este oferita de bet365, si anume 1.44 pentru 1 solist. Armenia are si ea capacitatea de a realiza lucruri importante si surprinzatoare, echipa bazandu-se cel mai mult pe calitatile starului Henrikh Mkhitaryan, jucator al Borussiei Dortmund. Armenia are o singura victorie in 2014, scir 4-3 cu Emiratele Arabe Unite, la care se adauga si patru meciuri pierdute clar, apararea fiind la pamant, cu o medie de peste trei goluri incasate pe meci.
Pariuri Danemarca vs Armenia
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.44

  • Danemarca nu va avea o misiune usoara, insa are un lot mai echilibrat si oarecum mai valoros, iar noi ne asteptam ca acest lucru sa se vada si pe tabela de marcaj, la fel ca la ultimul meci direct, castigat de nordici cu 1-0 in deplasare acum un an de zile.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,