Pronostic – Bologna vs Inter – 19.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 18 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bologna vs Inter – 19.09.2017

Pronostic - Bologna vs Inter - 19.09.2017

Saptamana aceasta avem etapa intermediara in Serie A, iar singurul meci programat marti seara este cel dintre Bologna si Inter, meci care va avea loc de la ora 21:45, ora Romaniei.

Bologna incepuse curajos aceasta stagiune, cu un egal si o victorie in primele doua etape. Forma gazdelor a scazut apoi, iar dupa pauza internationala echipa a pierdut ambele meciuri sustinute. Dupa patru etape scurse, Bologna este a 13-a in clasament, cu patru puncte si un golaveraj de 3-6 in dreptul ei.

Inter Milano merge cot la cot cu Napoli si Juventus pana cum, toate avand maximum de puncte dupa patru etape disputate. Oaspetii sunt pe locul trei insa, cu un golaveraj de 10-1, mai slab decat al rivalelor mentionate anterior. Milanezii nu au mai pierdut pe acest teren din 2002, ba chiar au castigat noua din cele 11 deplasari de atunci si pana acum.

Pronostic: 2 @ 1.57
Riscam putin si mergem pe inca o victorie a Interului pe terenul Bolognei, asa cum ne-am obisnuit de 15 ani. Inter este pe cai mari si trebuie sa se impuna pentru a ramane pe podium. O victorie ar duce-o, cel putin pentru moment, pe prima pozitie din Serie A.

Tags: