Pronostic – Bologna vs Juventus – 27.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bologna vs Juventus – 27.05.2017

Pronostic - Bologna vs Juventus - 27.05.2017

Bologna si Juventus se intalnesc sambata seara de la ora 19:00 in ultima etapa din campionatul Italiei, lucrurile fiind stabilite in mare masura pentru ambele formatii.

Bologna va termina in a doua jumatate a clasamentului si nu are nicio emotie vis a vis de retrogradare in acest moment. Echipa are 41 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 39-56. Chiar daca pierde acest meci, Bologna nu poate pica in clasament mai jos decat unde este acum. O victorie ar putea sa o urce o pozitie in anumite conditii.

Juventus este deja campioana in Italia din punct de vedere matematica, iar Allegri va odihni titularii de baza fara doar si poate. Sambata viitoare are loc finala Champions League cu Real Madrid, iar Juve are nevoie de prospetime la ora jocului. Bineinteles, rezervele sunt la un nivel superior fata de Bologna si ne asteptam sa dea totul pentru a impresiona.

Pronostic: X2 @ 1.29
Am ales o cota destul de mica la acest meci, insa in care avem incredere mare. Juventus va odihni titularii, dupa cum spuneam, dar cu siguranta cei care vor intra in teren vor incerca sa convinga. Plus de asta, Bologna chiar daca pierde acest meci nu mai poate sa pice in clasament si practic meciul nu are vreo miza importanta pentru ea.

Tags: