Pronotic – Voluntari vs Astra – 27.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 26 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronotic – Voluntari vs Astra – 27.05.2017

Sambata seara de la ora 20:45 avem finala Cupei Romaniei, iar protagonistele sunt FC Voluntari si Astra Giurgiu. Fosta campioana a Romaniei este favorita la pariuri, insa nu va avea un meci deloc usor.

FC Voluntari a facut o impresie buna in ultimele saptamani, iar in semifinalele Cupei Romaniei a eliminat-o pe CSU Craiova (1-0 si 0-0). Ilfovenii nu au castigat pana acum in fata Astrei, insa sunt intr-o perioada buna si au un moral bun. E bine de stiut faptul ca FC Voluntari a pierdut o singura data in ultimele zece meciuri oficiale.

Astra Giurgiu a intalnit-o pe FC Voluntari de cinci ori pana acum, inregistrand trei victorii si doua remize pana acum, toate victoriile fiind in deplasare. Sumudica isi doreste cu orice pret sa plece de la Astra avand in palmares si Cupa Romaniei, asta dupa ce anul trecut a reusit sa castige campionatul.

Pronostic: 2 @ 1.70
Asa cum am spus deja, nu va fi o misiune usoara pentru Astra Giurgiu, insa mizam pe superioritatea lor si pe faptul ca exista o motivatie in plus. Mergem pe 2 solist, cota fiind de asemenea una foarte atractiva in momentul de fata.