Pronostic – Braga vs Guimaraes – 10 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Sporting Braga – Vitoria Guimaraes
pronostic braga guimaraes campionatul portugalieiCu mai bine de o luna inainte de startul Ligii 1 sau, mai bine spus, restartul campionatului romanesc de fotbal, ne mutam atentia catre cel portughez, transmis in direct pe Dolcesport 1 si Dolcesport 2, acolo unde Sporting Braga a castigat cativa spectatori in plus si, eventual, fani, daca nu e prea fortat sa afirmam acest lucru, odata cu aducerea lui Raul Rusescu la echipa.

Fostul stelist apartine in continuare de clubul spaniol FC Sevilla, numai ca a fost imprumutat in Portugalia, la fosta adversara a lui Pandurii Targu Jiu din preliminariile Europa League, in ideea prinderii mai multor meciuri ca titulari. Iar daca o va face bine, probabil, Sevilla va incepe sa conteze mai mult pe el in campionatul urmator.

Pana atunci, insa, Rusescu a avut un debut bun la Sporting Braga, ratand chiar o buna ocazie de gol. Lusitanii s-au declarat multumiti de evolutia sa in primul meci si, desigur, asteapta mai multe de la el, goluri in special, in perioada urmatoare.

Lupta la varf in Portugalia se da intre Sporting, FC Porto si Benfica, toate trei cu o zestre egala de puncte, 33 la numar. Pe patru se situeaza Estoril, cu 24 de puncte, urmata de Guimaraes, 23 puncte, Nacional (21) si Braga, cu doar 19 puncte acumulate, raportandu-ne la o linie de clasament cu 6 victorii, 1 rezultat de egalitate si nici mai mult nici mai putin de 7 infrangeri.

In atare conditii, acest meci se poate dovedi foarte important pentru Braga, care lupta, ca si anul trecut, pentru a prinde un loc de cupa europeana. Cum biletele pentru Champions League sunt ca si luate de cei trei granzi ai campionatului, Estoril, Guimaraes, Nacional si Braga urmeaza sa se bata pentru cele doua locuri care asigura prezenta in preliminariile Europa League.

Sporting Braga este favorita la adjudecarea victoriei in acest meci, cu o cota de 1.62 (in scadere de la 1.75) la agentia de pariuri online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO