Meciul zilei – 10.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Braga vs Guimaraes (10.01.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Oferta de azi, vineri 10 Ianuarie, nu este cea mai generoasa, iar ca meciul zilei am ales intalnirea dintre Braga si Guimaraes, meci ce are o miza foarte mare, cele doua tabere luptand pentru un loc de Europa League in Portugalia.
Bragaa castigat ultima confruntare, scor 3-2 in luna Februarie a anului trecut, in timp ce Guimaraes s-a impus ultima data in anul 2010.
BragaGuimaraes
Braga se prezinta mult sub cum a facut-o in precedentele sezoane, iar la ora actuala este in afara locurilor de Europa. Formatia gazda ocupa doar locul sapte in campionat, cu 19 puncte si un golaveraj de 17-17. Echipa eliminata din Pandurii din play-off-ul UEL are patru puncte sub locul cinci, ultimul ce duce in UEL si pe care se afla chiar adversara din acest joc.De partea cealalta, Guimaraes este intr-o forma impresionanta, reusind sa castige trei din ultimele patru partide de campionat, la care se adauga si o remiza. Apararea este punctul forte al oaspetilor, pe cand atacul reprezinta de multe ori o problema. Cu 23 de puncte si un golaveraj de 16-10 dupa 14 etape scurse, Guimaraes este a cincea in clasament.
Pariuri Braga vs Guimaraes
Info pariuri sportive: Guimaraes +1.5 HA @ 1.45

  • La fel ca in precedentele trei intalniri directe, ne asteptam la un meci strans, meci pe care V. Guimaraes sa nu il piarda la doua sau mai multe goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!