Pariul zilei – 10.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Montpellier vs Monaco (10.01.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Etapa cu numarul 20 din Franta Ligue 1 va fi deschisa de duelul dintre Montpellier, fosta campioana a Frantei, si AS Monaco, echipa nou-promovata, dar care dupa investitiile masive din vara se lupta pentru un titlu.
Ultima intalnire directa a fost in turul acestui campionat, atunci cand AS Monaco s-a impus pe propriul teren, scor 4-1 in luna August.
MontpellierMonaco
Montpellier nu mai sperie pe nimeni in Franta, iar la cum se prezinta in acest sezon nu poate emite prea mari pretentii de la un astfel de joc. Formatia gazda este a 17-a in clasament, cu 17 puncte si un golaveraj de -6, avand 18 reusite si 24 de goluri primite. Problema principala este fara dubii atacul. Doar trei puncte au gazdele peste Valenciennes, prima sub linia rosie a clasamentului.Despre Monaco putem spune lucruri mult mai bune, desi vine dupa o infrangere rusinoasa si suprinzatoare bifata etapa trecuta, scor 1-2 cu Valenciennes, echipa aflata la retrogradare. Falcao si colegii sai sunt pe doi in Ligue 1, cu 41 de puncte, la trei puncte in spatele liderului PSG si cu un punct peste Lille, revelatia campionatului. Golaverajul este unul de admirat, 31-13.
Pariuri Montpellier vs Monaco
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.85

  • AS Monaco se vrea una dintre echipele tari ale Frantei, si nu numai, iar in fata unei echipe precum Montpellier, aflata intr-o forma slaba si cu niste cifre rusinoase, nu isi poate permite pasi gresiti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!