Pronostic – Bray vs Dundalk – 17.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

dundalk

Duelul dintre Bray si Dundalk este probabil ce mai dezechilibrat al etapei cu numarul 32 din Irlanda Premier League. Oaspetii sunt favoriti in mod clar, iar singura optiune pentru ei ramane obtinerea celor trei puncte. Partida va avea loc vineri seara de la ora 21:45.

Bray traverseaza o perioada dificila, insa chiar si asa, pare sa nu aiba emotii privind retrogradarea. Echipa gazda a adunat doar 24 de puncte in primele 31 de etape si are un golaveraj de 26-59. Doar UC Dublin (25) sta mai slab din punct de vedere ofensiv in momentul de fata. Din 45 de puncte posibile pe teren propriu, Bray si-a trecut in cont numai 15.

Dundalk se afla la polul opus al clasamentului din Irlanda. Echipa ramane favorita la titlu, desi a pierdut ceva teren in ultimele etape, avand un singur punct peste Cork City in acest moment. Oaspetii acestui joc au 70 de puncte si un golaveraj de 70-23, laudandu-se practic cu cle mai bune cifre din campionatul intern. Un pas gresit aici ar putea duce la pierderea fotoliului de lider.

Dundalk a castigat trei din ultimele deplasari pe acest teren, iar in 2014 scorul general intre cele doua tabere dupa trei partide directe este de 8-2 pentru oaspeti.

Pronostic: Dundalk -1.5 HA @ 1.70
Dundalk vine la acest meci cu un singur gand, si anume sa se impuna. Mizam pe superioritatea si pe forma mai buna a oaspetilor, asteptandu-ne la un succes cu minim doua goluri avans.

Tags: , , , ,