Pariuri Sportive – Ludogorets vs Haskovo – 17.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Ludogorets vs Haskovo (17.10.2014) – ora 18:45
Vineri cu incepere de la ora 18:45 va avea loc partida dintre Ludogorets si Haskovo, partida ce va deschide etapa cu numarul 12 a campionatului bulgar. Asa cum era de asteptat, Moti si ai lui pornesc ca mari favoriti la pariuri, insa nu trebuie trecut cu vederea faptul ca Haskovo a realizat surpriza in primul meci direct al acestei stagiuni, reusind sa se impuna cu 1-0.
Ludogorets Haskovo
Ludogorets nu a rupt gura targului in acest sezon, prezentandu-se sub pretentiile unei campioane. Echipa gazda a castigat doar cinci din cele 11 jocuri, trecandu-si in cont un total de 19 puncte si un golaveraj foarte bun, de 20-10. Ludogorets vine dupa doua etape ceva mai slabe, cu un egal si un esec, echipa avand nevoie de victorie neaparat in aceasta partida pentru a tine aproape de podiumul clasamentului. Haskovo este o formatie nou-promovata, iar pana acum s-a dovedit a fi cea mai slaba din campionat. Fara punct castigat in ultimele cinci etape, oaspetii sunt ultimii in clasament. Acestia au doar patru puncte in dreptul lor, iar singura victorie a lor in acest sezon a venit chiar in fata lui Ludogorets, acum trei luni de zile, scor 1-0 pe teren propriu. In acest ritm sansele de retrogradare sunt mari pentru Haskovo.
Pariuri Ludogorets vs Haskovo
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.40

  • Ne asteptam ca meciul dintre cele doua formatii sa fie unul dezechilibrat, asa cum reiese din cote si din clasament, iar de aici sa rezulte si o partida generoasa in reusite, in ciuda rezultatului direct de acum trei luni.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,