Meciul zilei – 16.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Soligorsk vs BATE Borisov (16.10.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de joi partida din cea de-a 27-a etapa a campionatului bielorus. Cea mai in forma echipa a momentului, Soligorsk, va primi vizita favoritei principale la titlu, BATE Borisov.
Anul 2014 le-a mai pus fata in fata de doua ori pe cele doua tabere. Pe acest teren Soligorsk s-a impus cu 2-0, in timp ce acasala BATE am avut parte de o remiza alba.
Soligorsk BATE Borisov
Soligorsk pare sa fi depasit perioada grea din urma cu doua luni, perioada care a scos-o din lupta la titlu. Echipa vine dupa cinci victorii la rand in toate competitiile, fiind astfel cea mai in forma echipa din Belarus. La ora actuala, dupa 26 de etape, Soligorsk este a treia in clasamentul play-off-ului, cu 44 de puncte si un golaveraj de 29-21, avand a treia defensiva din campionat. De cealalta parte se afla BATE Borisov, favorita la titlu dupa cum am spus. Echipa vizitatoare a adunat 57 de puncte pana acum si se lauda cu cel mai bun golaveraj din campionat de departe, 51-16. Oaspetii vin dupa cinci etape fara esec, si se afla in fruntea clasamentului cu trei puncte peste Dinamo Minsk, urmatoarea clasata. Astfel, orice pas gresit ar putea fi decisiv in lupta la titlu.
Pariuri Soligorsk vs BATE Borisov
Info pariuri sportive: X2

  • Avand in vedere ca meciul nu se afla inca in ofertele agentiilor, cota pentru acest pariu nu a aparut momentan. Ne asteptam ca BATE Borisov sa scoata cel putin un egal in aceasta deplasare, mai ales ca meciul este unul crucial in lupta la titlu, iar un esec nu este de acceptat.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,