Pariul zilei – 16.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Las Palmas vs Numancia (16.10.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Joi seara incepand cu ora 22:00, Las Palmas si Numancia vor fi puse fata in fata intr-un duel interesant, cele doua urmand sa se lupte pentru un loc in faza 16-imilor de finala.
Las Palmas si Numancia sunt adversare si in liga secunda din Spania, acolo unde inca nu s-au duelat sezonul acesta. In stagiunea precedenta am avut parte de doua remize in jocurile directe.
Las Palmas Numancia
Las Palmas se prezinta la acest joc dupa o serie ceva mai slaba de rezultate, dovada ca in ultimele trei partide gazdele au bifat o infrangere si doua rezultate de egalitate. Ultimele noua meciuri de pe teren propriu le-au adus gazdelor sapte victorii si doua egaluri, luand in calcul si trei meciuri din sezonul trecut, dar si doua amicale disputate pe parcursul verii. Echipa are un atac impresionant acasa, defensiva fiind de asemenea la inaltime. Numancia se afla intr-o situatie si mai delicata decat cea a adversarilor. Echipa vizitatoare a bifat o victorie, un egal si trei infrangeri in ultimele cinci partide. Numancia este a 18-a in Segunda Division, prima peste linia de plutire, mult sub Las Palmas, aceasta din urma luptandu-se practic pentru promovarea in Primera Division. Oaspetii sunt outsideri in mod clar si la agentiile de pariuri.
Pariuri Las Palmas vs Numancia
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Am ales acest pariu bazandu-ne pe forma excelenta a gazdelor de pe teren propriu, cu trei victorii si un egal in cele patru meciuri oficiale de acasa. Plus de asta, Numancia nu a rupt gura targului daca vorbim strict de meciurile din deplasare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,