Shakhtar vs Volyn Lutsk – 17 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 October, 2014. Postat in Pariuri Online

FBL-EUR-C1-NORDSJAELLAND-SHAKHTAR DONETSK

Shakhtar Donetsk si Volyn Lutsk vor oferi unul dintre meciurile interesanet ale etapei cu numarul noua din Ucraina, acesta fiind practic meciul de deschidere al noii runde. Partida va avea loc vineri seara de la ora 19:00, ora Romaniei.

Shakhtar Donetsk a inceput noul campionat ca din tun, asa cum era de asteptat din partea unei campioanei, cu sase victorii in primele sase jocuri, insa au urmat doua esecuri consecutive, astfel ca Mircea Lucescu si elevii sai au picat pe locul trei. Cele 18 puncte si golaveraj impresionant de 15-3 ii face pe campioni sa se vada la doua puncte de locul doi (Dinamo Kiev) si la patru de liderul Dnipro.

Volyn Lutsk a fost foarte inconstanta in joc si in rezultate pana acum. Echipa si-a trecut in cont trei victorii, un egal si patru infrangeri in cele opt etape scurse, iar cu zece puncte si un golaveraj negativ de 10-12 ocupa locul noua. Nu se pune problema retrogradarii, Volyn Lutsk fiind la opt puncte peste Mariupol, aflata pe ultimul loc, singurul retrogradabil de altfel.

Sezonul trecut Shakhtar Donetsk s-a impus cu 2-0 pe acest teren in fata echipei adverse, insa in tur a avut probleme serioase, fiind invinsa cu acelasi scor in deplasare.

Pana la ora actuala meciul nu a fost introdus in ofertele agentiilor de pariuri. Recomandam totusi sa mergeti pe 1 pauza / 1 final atunci cand vor aparea cotele, superioritatea gazdelor fiind de necontestat.