Pronostic – Ceahlaul vs Astra – 30 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 30 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Ceahlaul – Astra Giurgiu
pronostic ceahlaul astra liga 1Cum lupta pentru campionat a fost transata, poate, inca din iarna, cand Steaua a scos 4 puncte mari si late in dubla disputa cu Astra Giurgiu, formatiei antrenate in momentul de fata de Florin Marin, zis si “Flocea”, nu i-a mai ramas decat sa isi pastreze actuala pozitie ocupata in clasament, locul 2, pentru a se feri cat mai bine de alte eventuale tururi preliminare in Europa League, in sezonul viitor.

Duminica, Astra Giurgiu efectueaza deplasarea la Piatra Neamt, unde va da peste o echipa Ceahlaul in forma relativ buna si, mai important decat atat, scapata in buna parte de grijile retrogradarii. Nemtenii ocupa in prezent pozitia a 9-a in clasamentul Ligii 1, cu un total de 33 de puncte, la 9 lungimi distanta de prima echipa de sub linie, U Cluj.

Meciul tur, disputat in luna septembrie, a fost incheiat la egalitate, scor 0-0. Astra a fortat in atac, dar atacurile previzibile ale echipei antrenate pe atunci de Daniel Isaila nu si-au gasit finalitatea dorita, iar Ceahlaul a plecat de pe Marin Anastasovici cu un punct mare cat casa.

In fapt, acesta va fi obiectivul nemtenilor si in acest joc, cand primeste vizita unei echipe foarte bune a Ligii 1. Cu toate acestea, Astra Giurgiu nu a mai castigat de pe 10 martie in campionat, dupa 2-0 impotriva pandurilor pe teren propriu.

Cea mai buna pozitie pe care o pot ocupa nemtenii la finalul campionatului este, probabil, locul 7, arestat de CFR Cluj dupa victoria la limita pe terenul pandurilor. In zona se afla si Gaz Metan Medias, o alta echipa destul de solida a Ligii 1.

Plasarea pe un loc cat mai bun la finele sezonului aduce liniste echipelor implicate, care isi primesc banii in functie de pozitia ocupata in clasament. Ceahlaul ruleaza low cost, iar 100.000 de euro in plus pot conta enorm.

Recomandarea noastra este sa pariati pe victoria Astrei, la o cota de 2.00, in crestere de la 1.91, in oferta de pariuri a agentiei online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO