Pronostic – Real Valladolid vs Almeria – 30 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 30 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Valladolid – Almeria
pronostic Real Valladolid - Almeria la ligaSaptamana aceasta a fost una de bun augur pentru Almeria, care si-a asigurat patru puncte in fata lui Real Socieda si, respectiv, Valencia. Rezultatele pozitive au dat uitarii intr-o mare masura a grijilor vizavi de retrogradare, dar jucatorii Almeriei nu trebuie sa se culce cu capul pe o ureche, in conditiile in care mai sunt cateva etape de disputat din actuala editie de campionat.

Cu toate acestea, dupa prestatiile absolut impresionante din cele doua meciuri amintite mai sus, nu e greu de imaginat ca Almeria are prima sansa la victorie in compania lui Real Valladolid, duminica dupa amiaza in direct pe Digisport.

Nu de aceasta parere se situeaza si casele de pariuri, care ofera o cota de 2.20 in schimbul unui rezultat pozitiv in dreptul gazdelor de la Real Valladolid. Motivul? Valladolid are o linie de clasament foarte buna, in special atunci cand vine vorba despre jocurile de pe teren propriu. Valladolid a avut nevoie de putina sansa in deplasarea de pe Anoeta, joi, pe fondul unui joc in care a dominat-o pe Sociedad perioade bune de timp.

Echipe probabile

La gazde, Stefan Mitrovic este suspendat pentru prima data de cand a ajuns in Spania si va fi indisponibil pentru Real Valladolid. Humberto Osorio este singurul jucator incert. Columbianul s-a antrenat de unul singur la inceputul saptamanii, pentru ca mai apoi sa nu fie inclus in lotul de 18 al Valladolidului cu Sociedad.

Valladolid (4-2-3-1): Jaime – Pena, Valiente, Rueda, Rukavina – Rubio, Perez – Larsson, Gonzalez, Jeffren – Guerra.

Fostul jucator al lui CFR Cluj, Sebastian Dubarbier, lipseste din pricina unor probleme medicale, ca de altfel si Nelson Artigas Oliveira.

Almeria (4-2-3-1): Esteban – Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Mane – Verza, Corona – Suso, Soriano, Vidal – Diaz.

Specialistii anticipeaza inca de pe acum o victorie la limita a Valladolidului. Personal, nu sunt de acord cu acest lucru si voi miza pe Almeria (+0.5) la o cota de 1.90 in oferta agentiei online Ladbrokes.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO