Pronostic – Ceahlaul vs Petrolul – 9 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Ceahlaul – Petrolul
pronostic ceahlaul petrolul liga 1Steaua a terminat invingatoare jocul de la Cluj impotriva lui CFR, iar Petrolului pare ca nu i-au mai ramas prea multe sanse la titlu, cu atat mai putin cu cat elevii lui Cosmin Contra mai are inca un adversar redutabil in Astra Giurgiu. Cu doar patru puncte in primele doua jocuri din aceasta primavara, Petrolul este obligata sa castige in deplasarea de la Piatra Neamt, altfel isi poate lua la revedere inca de pe acum si la asa micile sanse pe care le are la obtinerea locului 1 la finalul acestui campionat.

Ceahlaul s-a dovedit a fi un adversar foarte incomod in meciul tur, cand a terminat la egalitate, scor 1-1, impotriva formatiei antrenate pe atunci de catre actualul tehnician al lui CFR Cluj, Vasile Miriuta.

Pe teren propriu, nemtenii sunt foarte artagosi si pot bloca spatiile in compania unui adversar precum Petrolul, care nu concepe un alt rezultat decat victoria. Sa nu uitam ca, in urma cu doua saptamani, “lupii” pierdeau doua puncte esentiale la Brasov, in ultimele minute, dupa ce “stegarii” au restabilit egalitatea printr-o lovitura de pedeapsa.

Ceahlaul, pe de alta parte, traieste sub zodia scorurilor de 1-1. Daca in tur, cu Petrolul, a incheiat cu acest scor, e bine de retinut, de asemenea, ca si-a completat zestrea cu alte doua puncte, dupa un dublu 1-1 obtinut cu U Cluj si Pandurii Targu Jiu, in 2014.

Singurul mod prin care Ceahlaul poate scoate puncte cu Petrolul consta in cat mai putine spatii libere in aparare. Petrolul nu se descurca nemaipomenit pe spatii mici, cu atat mai putin dupa plecarea lui Hamza si a altor jucatori importanti din angrenajul gandit de Cosmin Contra.

In opinia casei de pariuri online Unibet, Petrolul este favorita sa castige acest meci, cu o cota de 1.95 la victorie. Nemtenii sunt rasplatiti cu o cota de 4.00, in timp ce un rezultat de egalitate, asemeni celui inregistrat in tur, este cotat la 3.50.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO