Pronostic – Espanyol vs Elche – 9 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Espanyol – Elche
pronostic espanyol elche liga 1In ultima etapa din La Liga, Elche a reusit o victorie impresionanta pe teren propriu in detrimentul celor de la Celta Vigo. Fran Escriba crede ca echipa sa nu a fost parasita de zeita Fortuna, mai ales in repriza secunda, cand Celta a dominat la toate capitolele. Cu toate acestea, Elche s-a impus la final, colectand toate punctele puse in joc si punand o distanta linistitoare intre ei si primul loc de sub linia rosie a clasamentului.

Dupa ce a flirtat o perioada cu locurile de Europa League, Espanyol a picat in clasament ca urmare a doua rezultate mai putin pozitive (egal si, respectiv, infrangere). E greu de crezut, asadar, ca Espanyol se va intoarce in Europa League prea curand, un inceput fiind chiar o victorie, astazi, de la 13:00, impotriva lui Elche.

La gazde, Hector Moreno si Christian Stuani pot juca dupa ce si-au ispasit suspendarile, in timp ce Jhon Cordoba este ineligibil (suspendat), iar Cristian Alfonso – accidentat.

Echipa probabila a lui Espanyol (sistem de joc 4-2-3-1): Casilla – Fuentes, Moreno, Colotto, Lopez – Lopez, Sanchez – Stuani, Abraham, Simao – Garcia.

De partea cealalta, Fran Escriba are o serie de jucatori pe care nu poate conta in deplasarea de la Barcelona. Ii numim aici pe Alvaro si Tono, in conditiile in care exista semne de intrebare si in ceea ce ii priveste pe Edu Albacar, Carles Gil, Aaron si Cristian Herrera (incerti).

Echipa probabila a lui Elche (sistem de joc 4-2-3-1): Herrera – Suarez, Botia, Lomban, Albacar – Perez, Marquez – Gil, Coro, Fidel – Herrera.

Statisticile ne spun ca Elche a incheiat in over 2.5 ultimele cinci deplasari din La Liga. La fel de adevarat este ca Elche a incasat cel putin doua goluri in ultimele cinci deplasari, nereusind sa invinga de o perioada foarte buna de timp (7 meciuri disputate in deplasare).

In concluzie, inclinam sa credem ca Espanyol va castiga la pas aceasta confruntare, bifand totodata cota de 1.80 pe care ne-o propune Unibet in cazul unei victorii a gazdelor.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO