Pronostic – Cesena vs Modena – 11 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Cesena – Modena
pronostic cesena modena baraj serie bMiercuri vom afla numele finalistelor pentru un loc in Serie A. Jucatorii Cesenei se afla foarte aproape de indeplinirea acestui obiectiv, in masura in care s-au impus, in weekend, la Modena, scor 1-0. Acest joc face parte din semifinalele playoff-ului Serie B. Victoria din urma cu cateva zile a confirmat, practic, faptul ca echipa gazda din meciul de miercuri este favorita la calificarea in finala, dupa ce a incheiat sezonul cu 2 puncte mai mult decat Modena. In sezonul regulat, cele doua echipe si-au impartit frateste punctele, in sensul in care fiecare a inregistrat cate o victorie.

Cu toate acestea, Cesena a sarbatorit victoria atunci cand avea nevoie mai mult de ea. Vorbim, desigur, despre prima mansa a acestui baraj de promovare. Acel 1-0 inregistrat in tur reprezinta un imens avantaj pentru Cesena, care are acum la dispozitia sa 2 din cele trei 3 rezultate posibile. In cazul unui rezultat de egalitate, Cesena merge in finala pentru ocuparea ultimului loc de Serie A.

Echipa de start a Cesenei (modul de joc 3-4-1-2): Agliardi – Capelli, Volta, Krajnc – D’Allesandro, Cascione, De Feudis, Renzetti – Belingheri – Defrel, Marilungo.

Cat despre Modena, aparent, a dat cu piciorul la o mare sansa care i-a fost oferita, duminica, in fata propriilor fani. Chiar si asa, jucatorii Modenei trebuie sa se prezinte cat mai bine in aceasta deplasare si, de ce nu, sa forteze intrarea acestei duble in prelungiri. Mai presus de atat, acestia trebuie sa marcheze cel putin o data pentru a avea posibilitatea de a spera la mai mult decat un simplu joc de palmares.

Echipa de start a Modenei (modul de joc 4-4-2): Pinsoglio – Gozzi, Cionek, Zoboli, Garofalo – Molina, Signori, Bianchi, Mazzarani – Babacar, Granoche.

In concluzie, va recomandam sa pariati pe Cesena (0) la o cota de 1.65 in oferta agentiei online William Hill. Mizam, de asemenea, pe un joc inchis, in care Cesena va incerca sa faca tot posibilul pentru a nu incasa gol sau goluri.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO