Pronostic – Cordoba vs Real Murcia – 11 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Cordoba – Real Murcia
pronostic cordoba real murcia segunda divisionAcum, cand sezonul regulat din Segunda a luat sfarsit, a sosit momentul sa aflam ultima echipa care va promova in primul esalon fotbalistic din Spania. In carti sunt patru echipe, din care si Cordoba si Real Murcia. Cordoba a ajuns cu mult noroc aici, tinand cont ca, desi a incheiat sezonul regulat pe pozitia a saptea in clasament, Barcelona B a fost taiata din calcule, iar Murcia a avansat suficient incat sa prinda ultimul loc disponibil pentru startul playoff-ului. Cea de-a doua echipa a Barcelonei nu are drept de promovare, astfel incat Murcia, care a terminat pe 4, a fost avansata o pozitie.

Atat Cordoba cat si Murcia au inregistrat cate 16 victorii de fiecare in sezonul regulat, cu mentiunea ca Murcia a acumulat cu 4 puncte mai mult decat adversara sa directa de la acest baraj. Cele doua confruntari din sezonul regulat s-au incheiat de fiecare data la egalitate, 2-2 si respectiv 1-1.

Echipa probabila a Cordobei (sistem de joc 4-2-3-1): Carlos – Gunino, Bouzon, Cruz, Pinillos – Abel Gomez, Lopez Garcia – Pedro, Davila, Luso – Xisco.

Spre deosebire de Cordoba, Murcia nu a avut nevoie de Barcelona B pentru a accede in playoff-ul din Segunda Division. Murcia a avut un forcing de final in care a fost infranta o singura data in ultimele 11 etape. Cea mai mare problema a Murciei consta in faptul ca mijlocasul Tete este suspendat din cauza celor doua cartonase galbene incasate, urmand ca Moreno sa il inlocuiasca. Malonga va urca in atac alaturi de Kike.

Echipa probabila a lui Real Murcia (sistem de joc 4-4-2): Casto – Molinero, Truyols, dos Santos, Martinez – Eddy, Toribio, Moreno, Berjon – Malonga, Kike.

Cu toate ca Murcia este echipa intr-o forma sportiva mai buna, Cordoba are avantajul de a evolua acasa, acolo unde pierde foarte greu. Pariati, deci, pe o victorie a Cordobei cotata la 2.40 in oferta agentiei online Unibet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO