Pronostic – Latina vs Bari – 11 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Latina – Bari
pronostic latina bari baraj promovareAstazi vom afla numele echipei care va promova in Serie A in urma barajului disputat intre Latina si Bari. In meciul tur, disputat in weekend, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, ceea ce reprezinta un pas inainte facut de Latina, care, nu mai departe de sezonul precedent, evolua in cea de-a treia liga italiana de fotbal.

Latina si Bari s-au intalnit de trei ori in actuala editie de campionat, cu mentiunea ca gazdele de miercuri au incheiat de fiecare data meciurile in picioare. Vorbim, carevasazica, despre doua victorii ale Latinei in sezonul regulat, urmate de un rezultat de egalitate inregistrat in prima mansa a acestui baraj de promovare.

Echipa de start a Latinei (modul de joc 3-5-2): Iacobucci – Brosco, Esposito, Cottafava – Ristovski, Crimi, Viviani, Bruno, Alhassan – Jefferson, Jonathas.

Bari, care a condus pe tabela la finalul primelor 45 de minute, a fost luata prin surprindere in actul secund, cand a primit doua goluri si a fost nevoita in cele din urma sa se multumeasca si cu o remiza, care ii mai da sanse totusi la promovarea in Serie A. Cel de-al doilea gol al Latinei a fost inscris chiar in secventele de final; un 2-1 in favoarea lui Bari ar fi aratat cu mult mai bine in vederea atacarii promovarii.

Insa, acum situatia este schimbata la 180 de grade, cu Latina in postura de favorita la promovare. Astfel, Bari este nevoita sa joace mult mai agresiv decat a facut-o in fata propriilor fani.

Echipa de start a lui Bari (modul de joc 4-3-3): Guarna – Sabelli, Ceppitelli, Polenta, Calderoni – Sciaudone, Fossati, Defendi – Galano, Cani, Joao Silva.

Bari se afla in situatia de a fi obligata sa puncteze cel putin o data in meci. Latina are suficienta calitate pentru a replica pe contraatac, de aici si recomandarea noastra pentru mansa retur a barajului: over 2.5 la o cota de 2.40 in oferta agentiei online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO