Pronostic – CFR Cluj vs Gaz Metan – 15 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: CFR Cluj – Gaz Metan
pronostic cfr cluj gaz metan liga 1CFR Cluj a devenit pe parcursul ultimelor doua editii de Liga 1 o umbra a ceea ce a fost in trecut. Formatia patronata de Arpad Paszkany a inceput usor, usor sa se friga cu transferurile din strainatate, iar aceasta stagiune nu face exceptie, in conditiile in care, in vara, au fost adusi foarte multi fotbalisti, pentru ca acum echipa sa se vada in situatia de a spera ca FC Vaslui sa nu primeasca licenta, iar Dinamo sa intre in insolventa, in ideea de a prinde ultimul loc pentru cupele europene.

Chiar si asa, cu o participare in preliminariile Europa League nu se pot face prea multi bani pentru a acoperi gaurile din buget, ceea ce inseamna ca sezonul viitor va fi unul de austeritate pentru trupa din Gruia. Din cate se pare, Gabionetta si-a facut deja bagajele in momentul cand a auzit ca salariile vor fi reduse pana la un maxim 8000 de euro lunar, suma neacceptabila si pentru alti jucatori din lot.

In trecut, CFR Cluj era echipa care platea bine si foarte bine in campionatul romanesc de fotbal. Acum, in schimb, lucrurile s-au mai schimbat, iar optica patronului Paszkany a inceput sa difere de cea a presedintelui Iuliu Muresan, despre care se vorbeste mai mult sau mai putin in aceiasi termeni, si anume ca va pleca.

La Gaz Metan, adversara CFR-ului din aceasta runda, lucrurile nu stau foarte bine. Nici din punct de vedere financiar, cat mai ales a zestrei de puncte acumulata pe parcursul celor 32 de etape scurse deja.

Gaz Metan a fost inclusa in sirul de 9 echipe care se lupta pentru ramanerea in Liga 1 in urmatoarele doua etape din sezonul curent. Cele doua cluburi se afla in relatii foarte bune, Gazul a livrat surpriza si in tur, cand a invins cu 2-0, iar un eventual punct luat in Gruia ar fi aur pentru medieseni. Lipsa de motivatie a gazdelor poate conta enorm, motiv pentru care va si indreptam atentia spre un pariu cu sansa dubla pe Gaz Metan, cotat la 1.72 in oferta casei Sportingbet.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO