Pronostic – Pandurii vs Corona – 15 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Pandurii – Corona
pronostic pandurii corona liga 1Pandurii are meci usor, joi dupa amiaza, in compania codasei Ligii 1, Corona Brasov. In conditiile in care FC Vaslui, pare-se, nu va primi licenta pentru Liga 1, daramite pentru cupele europene, iar Dinamo, tot pe surse, va intra in insolventa, Pandurii ar putea beneficia din urma acestui concurs de imprejurari.

Meciul tur disputat intre Corona Brasov si Pandurii Targu Jiu, e drept, desfasurat in cu totul alte conditii, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. La acel moment, brasovenii au preluat conducerea pe tabela in primele secvente ale jocului prin golgeterul Sergiu Bus, iar libanezul Feiz Shamsin a stabilit scorul final undeva putin trecut de primul sfert de ora. Un alt eveniment important s-a consumat in partea secunda, cand Paul Anton a fost eliminat de la oaspeti, iar gorjenii nu au mai avut taria de a putea forta golul desprinderii pe tabela de pe stadionul Tineretului.

Dupa cum spuneam, acest meci se disputa sub cu totul alte circumstante, daca e sa luam in considerare faptul ca la echipa a revenit Petre Grigoras, care propune un sistem ofensiv 4-3-3, in timp ce Corona este deja retrogradata. Atat din punct de vedere sportiv, cat si extrasportiv, dupa ce brasovenii au fost deposedati de 6 puncte pentru niste intarzieri catre alte cluburi.

De asemenea, rezultatele din ultima vreme ale Coronei nu ne indreptatesc sa credem intr-o surpriza aici, desi Pandurii nu a reusit sa castige pe teren propriu in acest an 2014.

Cotele oferite de BetVictor pentru o victorie a gazdelor sunt infime, astfel incat vom apela la un handicap asiatic sau, de ce nu, la un over de peste 3.5 goluri. Credem intr-o descatusare a pandurilor pe Tudor Vladimirescu, iar pentru over 3.5 primim o cota de 2.90 la Unibet, in vreme ce Pandurii (-1.5) este rasplatit cu o cota de 1.60 de casa de pariuri sportive online Bet365. Puteti forta chiar Pandurii (-2.0), mai ales ca brasovenii evolueaza in deplasare!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO