Pronostic – Goias vs Botafogo – 15 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Goias – Botafogo
pronostic goias botafogo serie a brasileiraoDefensiva lui Goias nu a mai rezistat fara gol primit, dupa trei etape in care acest lucru a fost consemnat in statistici. Palmeiras a fost un adversar mult prea puternic pentru Goias, ceea ce a condus negresit si la victoria acesteia. Goias a pierdut in cele din urma cu 2-0, dar chiar si asa, ocupa in continuare o pozitie destul de buna in clasamentul Serie A Brasileirao.

Botafogo, pe de alta parte, a inregistrat prima victorie dupa o serie mai putin fericita de rezultate si pare mai pregatita ca oricand sa produca surpriza in aceasta deplasare.

Echipa gazda nu se poate folosi cu ocazie acestui meci de serviciile a doi jucatori, si anume: Paulo, respectiv Valmir Lucas. Ambii sunt accidentati, in vreme ce Rychely si Pedro Henrique sunt dati incerti pentru acest meci.

Primul 11 al lui Goias (asezare in teren 4-2-2-2): Renan, Vitor, Lima, Jackson, Alves, Mendes, Amaral, David, Araujo, Ramon si Erik.

Si Botafogo resimte lipsa catorva jucatori mai mult sau mai putin importanti in angrenajul pus la cale de antrenorul Vagner Mancini. Acesta din urma ar putea sa il trimita la lupta, titular, din nu pe tanarul Daniel. Mijlocasul ofensiv al celor de la Botafogo a reusit un superb hat-trick in meciul cu Criciuma, de la sfarsitul saptamanii trecute. Pe de alta parte, Marcelo Mattos si Nicolas Lodeiro sunt incerti pentru deplasarea de la Goias, lucru care cantareste enorm in stabilirea unui pronostic ce merita incercat cu ocazia acestui meci.

Primul 11 al lui Botafogo RJ (asezare in teren 4-2-3-1): Jefferson, Lucas, Cesar, Bolivar, Doria, Bolatti, Gabriel, Daniel, Emerson, Zeballos – Wagner.

Din punct de vedere al statisticilor ce pot fi urmarite pe site-ul agentiei online Bet365, Goias s-a impus in 6 din ultimele 7 meciuri consumate pe teren propriu. La oaspeti, dam peste 6 infrangeri in ultimele 7 deplasari din Serie A.

Pe aceasta cale va recomandam un pariu in X solist, la o cota de 3.25 in oferta aceleiasi agentii de pariuri.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO