Pronostic – Chievo vs Hellas Verona – 5 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Chievo – Hellas Verona
pronostic chievo hellas verona serie aChievo a adunat in momentul de fata nici mai mult nici mai putin de 8 meciuri fara victorie in jocurile disputate in deplasare, ceea ce inseamna ca echipa gazda se bazeaza foarte mult pe rezultate obtinute in propriul fief. Hellas Verona tocmai ce si-a incheiat seria de trei infrangeri in campionat printr-un 3-0 aplicat lui Genoa, etapa trecuta.

La gazde, Nicolas Frey a fost suspendat de liga italiana ca urmare a incidentului avut cu Mario Balotelli, in acel 3-0 impotriva lui AC Milan. Comisiile au vazut imaginile video si au hotarat ca jucatorul lui Chievo sa primeasca 3 etape de suspendare.

Tiberio Guarente va fi mutat in spatele celor doi atacanti veritabili ai gazdelor, in vreme ce Luca Rigoni va fi folosit in trioul din fata apararii.

Un alt absent al acestui meci este Matteo Rubin (accidentat).

Primul 11 al lui Chievo Verona (asezare in teren 4-3-1-2): Agazzi – Drame, Cesar, Dainelli, Sardo – Hatemaj, Rigoni, Guana – Guarente – Thereau, Paloschi.

La oaspeti, Michelangelo Albertazzi este suspendat la randul sau, ceea ce inseamna ca Alessandro Agostini va incepe titular in flancul drept al apararii echipei vizitatoare. Jacopo Sala ar trebui sa fie inlocuit cu Romulo, la mijlocul terenului, de altfel singura modificare pe care o vedem la Hellas. In rest, un prim 11 neschimbat fata de cel care batea mar Genoa, 3-0.

Primul 11 al lui Hellas Verona (asezare in teren 4-3-3): Rafael – Cacciatore, Maietta, Moras, Agostini – Hallfredsson, Donadel, Romulo – Iturbe, Toni si Marquinho.

Din punct de vedere statistic, Verona a pierdut pauza/ final ultimele 3 deplasari din Serie A. De asemenea, Verona nu a reusit sa inscrie in tot atatea meciuri, toate consumate departe de propria arena.

Derbiul orasului Verona este in direct pe Digisport, dar si pe site-ul casei de pariuri sportive online Bet365. Cotele pornesc de la un 3.10 in favoarea unui rezultat de egalitate si, in ultima instanta, 2.25 pentru over 2.5. Un eventual scor corect 2-2 este cotat la 17.00!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO