Pronostic – VfB Stuttgart vs Freiburg – 5 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: VfB Stuttgart – Freiburg
pronostic stuttgart freiburg bundesligaStuttgart se afla intr-o situatie extrem de delicata pe acest final de sezon in Bundesliga. Echipa gazda ocupa in momentul de fata un loc retrogradabil, nu direct, nereusind sa poarte victorii in ultimele runde din campionatul german. Etapa trecuta, spre exempul, svabii au cedat in fata Borussiei Dortmund cu scorul de 3-2.

La randul ei, Freiburg este antrenata in aceasta lupta pentru ramanerea in elita fotbalului german, totusi cu 5 puncte in fata lui Stuttgart in clasament. Un succes in deplasarea de la Stuttgart i-ar asigura lui Freiburg ramanerea in Bundesliga in proportie de 80-90%.

In conditiile in care Georg Nierdermeier este suspendat si nu va putea evolua in centrul defensivei, Karim Haggui il va inlocui pe acesta in formula de start. Athur Boka ar putea incepe din nou ca fundas lateral stang, iar Carlos Gruezo undeva in linia de mijlocul. Astfel, Gotoku Sakai ar urma sa lustruiasca banca de rezerve. Altfel, antrenorul svabilor Huub Stevens nu va face prea multe schimbari la echipa.

Lipsesc din cauza unor accidentati Marco Rojas, Thorsten Kirschbaum si Sercan Sararer.

Echipa probabila a lui Stuttgart (sistem de joc 4-2-3-1): Ulreich – Boka, Haggui, Rudiger, Schwaab – Gruezo, Gentner – Harnik, Didavi, Traore – Ibisevic.

La oaspeti, Mensur Mujdza este in continuare accidentat, iar in locul sau va intra Christian Gunter, la fel ca in etapa precedenta. Gelson Fernandes ar putea incepe ca titular la mijlocul terenului, in conditiile in care Julian Schuster este suspendat o etapa. Karim Guede si Philipp Zulechner concureaza pentru postul de atacant.

Vaclav Pilar si Mike Hanke lipsesc din cauza unor probleme medicale.

Echipa probabila a lui Freiburg (sistem de joc 4-4-2): Baumann – Sorg, Krmas, Ginter, Gunter – Schmid, Fernandes, Darida, Klaus – Guede si Mehmedi.

Casa de pariuri online Sportingbet ofera urmatoarele cote pentru jocul dintre Stuttgart si Freiburg: 3.60 pentru un rezultat de egalitate, 7.00 pentru scor corect 1-1 si 2.05 pentru under 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO