Pronostic – FC Botosani vs Corona Brasov – 5 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Botosani – Corona Brasov
pronostic fc botosani corona liga 1Considerata drept cea mai in forma echipa din Liga 1, inaintea etapei precedente, cu patru victorii consecutiv obtine in “era” Leontin Grozavu, FC Botosani s-a dat cu capul de prag in deplasarea de la Bucuresti. Moldovenii nu au rezistat sarjelor ofensive ale Stelei, pierzand in cele din urma cu un rusinos 4-0. Acest scor, insa, se datoreaza in mare parte si gravelor probleme de arbitraj, in numar de trei, toate pro-Steaua.

De asemenea, FC Botosani a evoluat in acel joc fara o serie de jucatori de prima mana, precum Gabriel Vasvari sau Marius Croitoru, tocmai in ideea de a obtine, sambata dupa amiaza, victoria mult dorita in compania Coronei Brasov.

La inceput de weekend a plouat foarte mult in zona Moldovei, probabil si la Botosani, iar daca suprafata de joc are de suferit, inseamna ca ne putem indrepta inca din start privirile catre un meci cu putine goluri pe tabela de marcaj (under 2.5).

In tur, FC Botosani a castigat usor surprinzator, scor 2-1, dupa ce brasovenii deschisesera scorul, la mijlocul primei reprize, prin Wanderson Miranda. Dubla lui Hadnagy, insa, a consfintit victoria Botosaniului pe stadionul Tineretului, scor 2-1.

FC Botosani are in momentul de fata nici mai mult nici mai putin de 32 de puncte in clasament si ar mai avea nevoie de 5-6 pentru a se considera intr-o proportie covarsitoare salvata de la retrogradare. Concordia s-a impus in aceasta runda cu Ceahlaul Piatra Neamt si s-a cocotat tocmai pe locul 8 in campionat, ceea ce le obliga pe FC Botosani, Otelul si ACS sa scoata la randul lor punct sau puncte din aceasta runda extrem de echilibrata.

La fel, Viitorul a invins surprinzator la Vaslui si se apropie usor, usor de locul 14, care asigura practic prezenta in Liga 1 si sezonul viitor. FC Botosani primeste din partea casei de pariuri online Unibet o cota de 1.57 la victorie impotriva unei echipe deja retrogradate, acesta ar fi pariul zilei pentru dumneavoastra!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO