Pronostic – Crystal Palace vs Newcastle – 22.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Crystal Palace vs Newcastle – 22.09.2018

Cele 2 echipe se vor confrunta in runda a 6-a din Premier League incepand cu ora 17:00 pe stadionul Selhurst Park. Ne asteptam sa vedem un meci echilibrat, avand in vedere intalnirile precedente dintre cele 2 tabere.

Echipa nu a avut cel mai bun inceput de sezon, cu 2 victorii si 3 infrangeri pana acum, acumuland 6 puncte. In ultimele meciuri jucate, Crystal Palace nu a reusit sa inscrie mai mult de 1 gol pe meci. Avand in vedere partidele jucate pe teren propriu, Vulturii au pierdut ultimele 5 meciuri, ambele terminandu-se cu scorul de 0-2. Cu o formatie de 4 – 3 – 3, ii vom vedea in atac pe Zaha, Ayew si Townsend. Dann si Wickham sunt accidentati si nu vor putea juca in aceasta partida.

Newcastle se afla pe locul 19 cu un singur punct acumulat dupa 5 meciuri. Echipa a avut un debut slab, fara nicio victorie pana acum, bifand un egal de 0-0 si 4 infrangeri. In niciunul dintre meciuri jucate pana acum in acest sezon, jucatorii nu au reusit sa marcheze mai mult de 1 gol in fiecare partida. Ultima intalnire dintre cele 2 tabere s-a terminat cu un egal de 1-1, Newcastle conducand in prima repriza. Rondon va fi principalul atacand pentru echipa sa, iar jucatorii vor fi pozitionati intr-o formula de 4 – 4 – 1 – 1. Lejeune se pare ca va fi singurul jucator lipsa al echipei, din cauza accidentarilor.

Ponturi pariuri Crystal Palace vs Newcastle:

  • 1X @ 1.31
  • GG @ 1.88