Pronostic – Hoffenheim vs Dortmund – 22.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Hoffenheim vs Dortmund – 22.09.2018

Unul dintre meciurile din Bundesliga va avea loc intre Hoffenheim si Dortmund incepand cu ora 16:30. Desi oaspetii se afla intr-o stare mai buna, avand mai multe victorii in ultimul timp, conform cotelor de la casele de pariuri, ne asteptam sa fie un meci destul de echilibrat.

Echipa gazda se afla pe locul 11 cu doar 3 puncte. Dupa 3 partide jucate, Hoffenheim a bifat o victorie si 2 infrangeri, avand un golaveraj de 5-6. In 3 din ultimele 5 meciuri, jucatorii au reusit sa marcheze cel putin 3 goluri. In ceea ce priveste partidele jucate pe teren propriu, Hoffenheim  este neinvinsa in ultimele 8 intalniri avute in Bundesliga. Cu o formula de 3 – 5 – 2, in aceasta seara ne asteptam sa ii vedem in atac pe Joelinton si Kramaric. Echipa va avea numerosi jucatori lipsa din cauza accidentarilor: Hubner, Amiri, Geiger, Rupp si Adams.

Dortmund este neinvinsa in ultimele 7 meciuri din toate competitiile, cu 5 victorii si 2 egaluri. In Bundesliga, echipa se afla pe a doua pozitie, dupa 3 meciuri, dintre care 2 victorii. Cu 7 puncte, jucatorii au reusit sa marcheze 7 goluri si au incasat doar 2. In plus, Dortmund a castigat 3 din ultimele 5 partide avute impotriva Hoffenheim, bifand un egal de 2-2 si o singura infrangere. Cu Pulisic, Philipp si Reus drept principali atacanti, BVBva juca cu o formatie de 4 – 3 – 3.

Ponturi pariuri Hoffenheim vs Dortmund:

  • Peste 2,5 goluri @ 1.50
  • PsF X @ 1.73