Pronostic – CSMS Iasi vs Dinamo – 16.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – CSMS Iasi vs Dinamo – 16.08.2015

Pronostic - CSMS Iasi vs Dinamo - 16.08.2015

Atractia principala de Duminica in Liga 1 le va pune fata in fata pe CSMS Iasi si Dinamo Bucuresti, doua dintre echipele solide ale acestui inceput de campionat, lovitura de start urmand sa fie data la ora 21:00.

Surprinzator sau nu, moldovenii erau lideri dupa cinci etape scurse, insa au picat pe locul patru in clasament in urma esecului cu Botosani, scor 0-1 in deplasare. CSMS Iasi are zece puncte si un golaveraj de 5-6, prezentandu-se admirabil in acest campionat, in special acasa,  acolo unde are doua victorii dupa tot atatea partide disputate.

Alaturi de Viitorul Constanta, Dinamo a ramas singura formatie din Liga 1 neinvinsa dupa sase etape scurse. Alb-rosii au 12 puncte si ocupa pozitia fruntasa a clasamentului, laudandu-se si cu un golaveraj de 7-2. Atacul nu a rupt gura targului, insa defensiva este cea mai solida din campionat, doar ASA Tg. Mures mai putandu-se lauda cu faptul ca a primit doar doua goluri pana acum. Ramane de vazut insa daca elevii lui Mircea Rednic vor continua pe aceeasi panta ascendenta si de acum inainte.

Pronostic: Sub 2.5 goluri
E meci dificil pentru Dinamo, mai ales ca trupa din Stefan cel Mare n-a impresionat pe teren strain, acolo unde a inregistrat trei remize in tot atatea jocuri, doua dintre partide terminandu-se cu remize albe, asa ca recomandam un pariu pe maxim doua reusite la Iasi.

Tags: