Pronostic – Guingamp vs Lyon – 15.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Guingamp vs Lyon – 15.08.2015

Pronostic - Guingamp vs Lyon - 15.08.2015Sambata seara de la ora 21:00, Guingamp si Lyon vor fi puse fata in fata in etapa cu numarul doi din Franta Ligue 1. Cotele sunt echilibrate, usor de partea oaspetilor, cum era de asteptat.

Guingamp n-a avut tocmai inceputul de sezon asteptat, dovada ca a pierdut primul meci din Ligue 1, 0-1 pe terenul lui Nantes sambata trecuta. Echipa a terminat pe un multumitor loc zece in stagiunea trecuta, iar acum au ceva mai multa liniste, deoarece vor retrograda doar doua echipe, in loc de trei. O victorie, un egal si un esec au bifat gazdele in cele trei jocuri amicale ale verii.

Lyon vine dupa o vara in care n-a rupt gura targului, reusind sa castige doar unul din cele cinci meciuri de pregatire sustinute, pierzandu-le pe restul de patru. De asemenea, Lacazette si compania au pierdut si Super Cupa Frantei, 0-2 vs PSG la inceputul lunii August. Debutul in Ligue 1 pentru vice-campioana Frantei n-a fost unul de laudat, 0-0 vs Lorient chiar pe propria arena.

Guingamp vs Lyon echipe probabile:
Guingamp (4-4-2): Lossl – Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Leveque – Pauw, Diallo, Sankhare, Benezet – Salibur, Privat.
Lyon (4-3-1-2): Lopes – Rafael, Bisevac, Umtiti, Bedimo – Tolisso, Gonalons, Ferri – Valbuena – Fekir, Lacazette.

Pronostic: Sub 2.5 goluri @ 1.67
Mergem pe un meci inchis, strans si destul de echilibrat intre cele doua tabere. Nici una n-a reusit sa marcheze in prima etapa si ne asteptam la maxim doua reusite aici, in ciuda rezultatelor directe din stagiunea trecuta, 3-1 pentru Lyon de fiecare data.

Tags: