Pronostic – Dinamo Minsk vs Fiorentina – 02.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic fiorentina chievo cupa italiei

Fiorentina are prima sansa in meciul de diseara de la Minsk cu Dinamo, iar cota pentru 2 solist este una foarte atractiva. Meciul face parte din cea de-a doua etapa a fazei grupelor. Alaturi de PAOK si Guingamp, cele doua tabere fac parte din Grupa K.

Dinamo Minsk traverseaza o perioada destul de delicata, dovada ca nu s-a lipit de victorie in ultimele patru jocuri oficiale, bifand doua infrangeri, urmate de doua remize. Bielorusii au fost invinsi la scor in primul joc din grupe, scor 1-6 in deplasare de grecii de la PAOK. Astfel, Dinamo Minsk este ultima in Grupa K, fara punct si cu sperante mici la primavara europeana.

Fiorentina pe de alta parte este o formatie ce evolueaza la un alt nivel, in Serie A, acolo unde, dupa un inceput modest de sezon, da semne de revenire. Italienii sunt pe pozita secunda in aceasta grupa, reusind sa isi treaca in cont trei puncte importante in prima partida, scor 3-0 cu Guingamp pe teren propriu. Netbet ofera o cota de 1.80 pentru succesul oaspetilor, in prima partida directa din istorie intre cele doua progatoniste.

Pronostic: 2 solist @ 1.80
Desi pare putin cam riscant, pariul ales de noi este si unul destul de atractiv prin prisma cotei tentante oferite de netbet. Plus de asta, putem spune ca Fiorentina este echipa superioara din toate punctele de vedere.

Tags: