St. Etienne vs Dnipro – 02 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 October, 2014. Postat in Pariuri Online

FBL-EUR-C3-PACOSFERREIRA-DNIPRO

Meciul dintre Saint Etienne si Dnipro din aceasta seara, ora 22:05, se anunta a fi unul interesant si echilibrat, cotele reliefand de asemenea echilibrul dintre cele doua. Francezii pornesc usor favoriti, probabil cum era de asteptat.

St. Etienne nu se poate lauda cu mare lucru dupa prima etapa scursa din Grupa F, reusind sa scoata doar o remiza in deplasarea cu debutantii de la Qarabag. Francezii nu au un sezon stralucit nici in Ligue 1, acolo unde dupa opt etape ocupa locul sase, in-afara locurilor de Europa League. La pariuri St. Etienne porneste ca favorita, avand o cota in jur de 2.00 in momentul de fata pentru un eventual succes.

De cealalta parte, Dnipro este una dintre cele mai solide formatii ale campionatului ucrainian. De altfel, Konoplyanka si colegii sai au 19 puncte din 21 posibile si sunt lideri in competitia interna, la un punct peste Shakhtar Donetsk. Acestia au inceput insa cu stangul campania europeana, pierzand acum doua saptamani in primul meci din grupe cu Inter Milano, scor 0-1 acasa. Dnipro se afla acum pentru prima data fata in fata cu St. Etienne intr-un meci oficial.

Nici una dintre cele doua nu a reusit sa inscrie vreun gol in primul meci din faza grupelor, iar noi ne asteptam la un meci strans, intre doua formatii ce inchid bine jocul. Pariul nostru este Sub 2.5 goluri la o cota de 1.62 oferita de cei de la netbet.

Tags: , , , ,