Pronostic – Dinamo vs ACS Poli Timisoara – 03.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Dinamo vs ACS Poli Timisoara - 03.08.2015

Cea de-a patra etapa din Romania Liga 1 se va incheia luni seara ca de obicei, iar meciul care va pune capat rundei curente va avea loc in Stefan cel Mare, acolo unde Dinamo va primi vizita nou-promovatei ACS Poli Timisoara.

Cainii rosii se pregatesc intens pentru derby-ul de duminica viitoare cu marea rivala, Steaua Bucuresti, si cu siguranta tintesc un nou rezultat bun contra banatenilor aici. Trupa pregatita de Mircea Rednic e neinvinsa in primele trei etape, perioada in care a incasat un singur gol. Dinamo are cinci puncte, iar o victorie luni seara ar duce-o pe podium, la egalitate cu Steaua.

ACS Poli Timisoara se prezinta la acest joc dupa un debut cu emotii de campionat, dovada ca echipa a pierdut primele doua partide de Liga 1. Banatenii par sa-si fi revenit putin, reusind o victorie importanta runda trecuta, scor 1-0 acasa cu FC Botosani, astfel ca acum este a opta in clasament, iar un rezultat bun in Stefan cel Mare ar putea sa-i duca in Top 6 pe timisoreni.

Pronostic: Dinamo DNB @ 1.45
Timisoara nu este un adversar usor in mod cert, insa Dinamo a aratat destul de bine in aceasta stagiune, plus ca are si avantajul terenului propriu. Mergem pe mana alb-rosilor la acest joc, insa ceva mai precaut, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.

Tags: