Pronostic – Swindon vs Liverpool – 02.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Swindon vs Liverpool - 02.08.2015

Liverpool se pregateste intens de noua stagiune, iar astazi de la ora 18:00 va da piept cu Swindon intr-un nou amical, al doilea in numai doua zile, dupa ce ieri au dat piept cu HJK din Finlanda.

Swindon vine din League One, cea de-a treia liga din fotbalul englez, iar sezonul trecut n-a fost deloc departe de promovare, insa intr-un final n-au reusit acest lucru. Gazdele au clar sansa a doua in acest duel, mai ales ca au lasat de dorit vara aceasta, pierzand ambele amicale jucate, 0-4 vs Everton si 0-2 vs Aston Villa, de fiecare data pe teren propriu.

Cormoranii in schimb vin dupa cinci amicale sustinute, fara a infrunta vreun adversar de top insa. Trupa pregatita de Rodgers a bifat patru succese si o remiza. Dupa cum spuneam, ieri Liverpool a mai sustinut un amical, 2-0 vs HJK (Finlanda), asta dupa o prima repriza destul de echilibrata. Origi si Coutinho au fost marcatorii formatiei de pe Anfield Road. Astazi ne asteptam ca Rodgers sa odihneasca jucatorii de ieri, urmand sa foloseasca alti jucatori, pusti, sau fotbalisti care nu prind prima echipa prea des.

Pronostic: 2 @ 1.40
Tocmai de aceea, avem parte de o cota atractiva pentru victoria cormoranilor in aceasta deplasare. Mizam pe succesul acestora, chiar daca nu vor mai trimite in teren prea multi jucatori de baza. Chiar si cu rezervele, probabil Liverpool are un prim 11 net superior adversarilor de astazi.

Tags: