Pronostic – Estoril vs Belenenses – 16 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Estoril – Belenenses
pronostic estoril belenenses cupa ligii portugalieiTinand cont de oferta destul de saraca de meciuri de joi, ne-am decis sa va oferim analiza meciului din Cupa Ligii Portugaliei, turul al treilea, dintre Estoril si Belenenses. Doua echipe de prima liga din Portugalia, cu mentiunea ca Estoril se afla pe locul 4 in clasament, ceea ce este cu adevarat surprinzator, in vreme ce Belenenses s-a instalat pentru moment pe pozitia a 14-a. Cea mai recenta confruntare dintre cele doua porti s-a tinut la Lisabona, meciul incheindu-se fara gol marcat pe tabela de marcaj. Putin mai in spate insa, Estoril s-a impus in Cupa Portugaliei, pe teren propriu.

Campionatul pe care il face Estoril, cel putin pana in acest moment, este unul cu adevarat special, formatul acestei competitii neoferindu-i insa prea multe momente de relaxare. Pentru a fi si mai exacti in exprimare, sa mentionam faptul ca turul al treilea al acestei competitii aduce la start nici mai mult nici mai putin de 16 formatii, impartite in patru grupe distincte. Doar primul loc merge in playoff!

Estoril ataca victoria in acest meci fara Luis Leal (varf de atac, accidentat), insa forma buna in care se afla Bruno Lopes poate fi privita ca un adevarat balon de oxigen pentru gazde.

Echipa probabila a lui Estoril (asezare in teren 4-4-2): Vagner – Mano, Ruben, Tavares, Tiago Gomes – Carlitos, Goncalo, Goncalves, Evandro – Seba, Bruno Lopes.

Belenenses efectueaza aceasta deplasare cu gandul de a obtine cel putin un rezultat de egalitate, in conditiile in care nu poate conta pe serviciile fundasului Joao Meira si pe mijlocasul Diakite, ambii accidentati.

Echipa probabila a lui Belenenses (asezare in teren 4-2-3-1): ones – Machado, Kay, Joao Afonso, Kaka – Daniellson, Jonsson – Joao Pedro, Tiago Silva, Rosa – Tiago Caeiro.

In opinia casei de pariuri online Sportingbet, Estoril este favorita acestei intalniri cu o cota de 1.70 la victorie. Pronostic pe care vom miza si noi, desigur, in miza medie pentru a nu ne asuma riscuri inutile.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO