Pronostic – Steaua vs Werder Bremen – 16 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Steaua – Werder Bremen
pronostic steaua werder bremenLa doar doua zile distanta de dezastrul consemnat impotriva lui Nurnberg, scor 1-5, fosta campioana a Romaniei da piept, tot in direct pe Digisport 1, de la ora 19:00, cu o alta componenta a Bundesligii, Werder Bremen, echipa aflata undeva pe la jumatatea clasamentului la zi din Germania.

Istoricul recent al celor doua formatii nu consemneaza nicio ciocnire Steaua-Werder, in conditiile in care nemtii, ca si in primul meci, Steaua-Nurnberg, sunt cotati ca principali favoriti la castigarea meciului.

Daca Werder Bremen primeste o cota de 2.25 in cazul unui succes in fata ros-albastrilor, formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf este recompensata cu o cota de 2.65 in schimbul unei prime victorii pe 2014. De asemenea, casa de pariuri online Bet-at-Home, ne propune o cota de 3.50 pentru un rezultat de egalitate intre cele doua parti.

La fel ca si in meciul trecut, este foarte probabil ca Reghe sa atace cele doua reprize cu garnituri total diferite, cunoscut fiind faptul ca antrenorul campioanei nu pare dispus in acest moment sa riste prea mult. Steaua se afla la aproape o luna distanta de startul returului, lucru care nu se aplica si in cazul lui Werder, pe care o desparte o saptamana de meciurile oficiale.

Carevasazica, nemtii stau mai bine din punct de vedere fizic in acest moment, lucru consemnat si in confruntarea cu FC Nurnberg, cand Steaua a fost dominata la toate capitolele de codasa din Bundesliga.

In ceea ce ne priveste, consideram ca timpul a fost de partea lui Laurentiu Reghecampf, care a avut la dispozitie doua zile pentru a efectua reglajele necesare si, desigur, pentru a-l sfatui pe Ciprian Tatarusanu sa stea cu gandul mai mult la aceste partide test decat la un eventual transfer la Fiorentina. Astfel, mizam ca si de aceasta pe un meci cu multe goluri, in care ambele echipe sa inscrie cel putin o data in timpul regulamentar.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO