Pronostic – Everton vs Crystal Palace – 21.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Everton

Everton o va gazdui in aceasta dupa amiaza de la ora 17:00 pe Crystal Palace in cea de-a cincea runda a campionatului englez fiind dornica de revansa dupa rezultatele directe din stagiunea precedenta.

Everton a inceput greoi acest sezon, fara victorie in primele trei partide de Premier League. A venit apoi victoria de runda trecuta si cea din Europa League, iar Baines si colegii sai dau semne de revenire. Cu cinci puncte si un golaveraj de 9-10, Everton este a 12-a in Premier League. Martinez nu se va putea baza pe Barkley si Hibbert, accidentati, plus ca mai sunt cativa jucatori incerti, printre care Oviedo, Coleman sau Pienaar.

Crystal Palace a terminat stagiunea trecuta intr-o forma destul de buna, salvandu-se fara emotii prea mari de la retrogradare. Londonezii au inceput modest insa noua editie de Premier League, dovada ca in patru etape au adunat numai doua puncte si un golaveraj de 5-8, fiind pe locul 19. Palace are nevoie de un rezultat bun pe Goodison Park pentru a iesi din nou “la lumina”.

Sezonul trecut pe acest teren Crystal Palace s-a impus la capatul unui spectaculos 3-2, asta dupa ce in tur cele doua tabere nu oferisera nici un gol.

Pronostic: 1 solist @ 1.40
Ne asteptam ca Everton sa isi ia revansa in fata lui Crystal Palace dupa rezultatele din campionatul trecut, plus ca echipa este pe o panta ascendenta si va avea si avantajul terenului propriu.

Tags: , , ,