Benfica vs Moreirense – 21 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic sevilla benfica europa league

Unul dintre meciurile dezechilibrate ale etapei cu numarul cinci din Portugalia Primera Liga se va desfasura in capitala, acolo unde Benfica Lisabona va primi vizita celor de la Moreirense in incercarea de a-si trece trei puncte in cont.

Benfica este campioana en-titre si detinatoarea Cupei Ligii si a Cupei Portugaliei, astfel ca putem spune ca are cea mai puternica echipa. Dupa patru etape scurse, vulturii au bifat trei victorii si un egal, laudandu-se si cu un admirabil golaveraj de 9-1. Benfica este a treia in clasament, iar o victorie ar putea s-o duca pe pozitia fruntasa, depinzand si de golaveraj in cazul in care Rio Ave se va impune si ea.

Moreirense nu este o formatie de neglijat in acest moment. Echipa vizitatoare a inceput campionatul cu o victorie, dupa care au urmat trei etape modeste, bifand doua egaluri si o infrangere. Oaspetii sunt doar pe locul zece la ora actuala, cu un total de cinci puncte si un golaveraj de 2-4 deloc impresionant. In istoria recenta a fotbalului, mai exact in ultimii 15 ani, Moreirense nu a reusit sa se impuna niciodata pe acest teren.

Benfica a castigat la doua goluri diferenta ambele dueluri din sezonul 2012-2013, ultima data cand cele doua s-au intalnit in mod oficial.

Ne-am indreptat atentia catre o victorie clara a vulturilor, si anume am ales pariul Benfica -1.5 Handicap Asiatic, cota oferita de bet365 fiind de 1.77 la ora actuala.

Tags: , , , ,