Pariuri Sportive – Gil Vicente vs Sporting – 21.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Gil Vicente vs Sporting (21.09.2014) – ora 20:00
Diseara de la ora 20:00, vice-campioana Portugaliei, Sporting Lisabona, se va deplasa pe terenul celor de la Gil Vicente, echipa cu cele mai slabe cifre din Primera Liga.
Ultimele doua sezoane le-au pus fata in fata pe cele doua tabere de patru ori. Sporting s-a impus in fiecare dintre aceste partide, scorul general fiind de 9-3.
Gil Vicente Sporting
Gil Vicente se afla in corzi in debutul acestui campionat, dovada ca a inceput cu trei infrangeri in primele trei jocuri, dupa care a venit egalul de runda trecuta, 1-1 pe terenul celor de la Pacos Ferreira. Formatia gazda are un punct si un golaveraj de 3-8, fiind ultima clasata la ora actuala, ladoua puncte sub zona de salvare. Bet365 ofera o cota de 6.50 pentru un eventual succes al lui Gil Vicente. Sporting Lisabona este printre cele mai bune formatii ale campionatului, lucru dovedit si sezonul trecut cand a iesit vice-campioana. Alb-verzii nu si-au intrat inca in ritm, bifand o victorie si trei remize in primele patru etape, iar cu sase puncte si un golaveraj de doar 4-3 se afla pe locul opt. Sporting a inregistrat numai doua remize in cele duoa deplasari de pana acum.
Pariuri Gil Vicente vs Sporting
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.53

  • Sporting nu a impresionat in primele patru etape, dupa cum am spus, insa pe terenul ultimei clasate ne asteptam la o victorie din partea trupei din capitala, plus ca si cota de 1.53 este una de luat in seama.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,