Torino vs Verona – 21 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic catania torino serie a

Ultimul meci de astazi in Italia Serie A se va disputa de la ora 21:45 pe terenul celor de la FC Torino, acestia urmand sa primeasca vizita revelatiei ultimelor doua sezoane, Hellas Verona. La pariuri cotele sunt destul de echilibrat, insa balanta este inclinata oarecum in favoarea echipei gazda.

Torino nu se afla in cea mai buna forma in aceasta stagiune, dovada ca dupa doua etape nu s-a lipit de victorie si nici nu a gasit drumul spre gol. Torinezii au un singur punct si un golaveraj de 0-2, cifre cu care sunt pe locul 17, doar golaverajul tinandu-i deasupra liniei de retrogradare. Echipa gazda va evolua intr-o formula de 3-5-2, cu Larrondo si Quagliarella in atac.

De partea cealalta, Hellas Verona spera sa repete evolutiile din sezonul trecut cand a incheiat in prima jumatate a clasamentului. Echipa oaspete a inceput bine noul sezon, cu un egal si o victorie, fiind pe pozitia a saptea cu patru puncte si un golaveraj de 2-1. Hellas Verona poate urca pe locurile de Europa League in cazul unui succes, insa nu va fi o misiune usoara acest duel.

Sezonul trecut trupa din Verona a scos un rezultat de egalitate pe acest teren, scor 2-2, iar in retur pe teren propriu a fost invinsa de Torino, scor 1-3.

Ne asteptam ca ambele echipe sa iasa la joc si sa forteze un rezultat pozitiv intr-un astfel de joc, iar pariul nostru este pe numarul de goluri, si anume Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic la o cota de 1.52.

Tags: , , ,