Pronostic – FC Brasov vs Concordia Chiajna – 21 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 21 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Brasov – Concordia Chiajna
FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-FC BRASOV 2-1,LIGA 1 (13.08.2012)FC Brasov se afla intr-o situatie disperata, cu doar 7 etape ramase de disputat in actuala editie de campionat. Rezultatul inregistrat de “stegari” in deplasarea de la Chiajna, de etapa trecuta, in meciul cu Viitorul Voluntari nu a fost suficient pentru echipa pregatita de Cornel Talnar pentru a trece deasupra liniei. Si vestile proaste au continuat in acest sens, dupa ce Otelul a reusit sa castige in aceasta etapa, iar Sageata era cat pe ce sa obtina un punct pretios cu Petrolul. Astfel, FC Brasov este condamnata sa castige luni seara impotriva Concordiei, intr-un meci caracterizat de specialisti ca fiind de 6 puncte.

Concordia ocupa pentru moment o pozitie destul de buna in clasamentul Ligii 1, insa distanta care o separa de prima echipa virtual retrogradata nu este suficient de mare pentru ca formatia ilfoveana sa se declare scapata definitv din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Drept urmare, deplasarea de la Brasov trebuie tratata tactic cu “manusi” de Sumudica, care ar semna inca de pe acum pentru un punct pe stadionul Tineretului.

De altfel, antrenorul Concordiei, recunoscut in Liga 1 pentru declaratiile spumoase pe care le ofera dupa meci, a si declarat la conferinta de presa care a precedat aceasta disputa cum ca se asteapta la un macel din partea gazdelor. Arbitrii, raul si ram, spune Sumudica, vor fi de partea Brasovului, care se afla cu un picior si jumatate in groapa.

In conditiile in care Corona Brasov este ca si retrogradata, orasul de sub poalele Tampei ar putea ramane fara echipa de Liga 1 in sezonul 2014/15, la finele unui sezon in care desele schimbari de antrenori si-au pus amprenta in sens negativ.

Din punct de vedere al cotelor oferite de casa de pariuri Unibet pentru acest meci, FC Brasov este favorita la victorie cu o cota de 1.67, iar un posibil scor corect de 2-0 pentru gazde este cotat la 8.50.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO