Pronostic – Viitorul vs Steaua – 21 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 21 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Viitorul – Steaua
pronostic viitorul steaua liga 1Ne apropiem cu pasi repezi de finalul unei noi editii de Liga 1 in care Steaua a dominat autoritar campionatul, in conditiile in care atat Astra cat si Petrolul s-au impiedicat de foarte multe ori in ultima perioada, ratand contactul in clasament cu formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf. Din pacate pentru spectatorii neutri ai Ligii 1, campionatul romanesc si-a pierdut mult din farmec odata cu instalarea acestei hegemonii, sa-i spunem. Steaua a izbutit sa transfere tot ce e mai bun in Romania in materie de fotbalisti, iar acest lucru se simte foarte bine in rezultatele echipei.

Pe fondul acesta, Steaua a inregistrat prima infrangere in campionat abia in etapa cu numarul XXVII-a. Si aceasta a venit dupa un meci dubios facut de Reghecampf si compania, in fata unui adversar despre care se vorbea in termeni nu tocmai ok inaintea meciului, FC Vaslui, echipa ai caror jucatori sunt neplatiti mai bine de jumatate de an si care a amenintat sa se prezinte cu juniorii la meciul din etapa precedenta.

Vasluienii au strans randurile in cele din urma si au venit cu masinile personale la Bucuresti, acolo unde au pus umarul la prima infrangere a campioanei, care ocupa in momentul de fata fotoliul de lider, la o distanta de 6 puncte de Astra si, respectiv, 7 de Petrolul. La toate acestea adaugam si rezultatele directe dintre cele 3 formatii, favorabile Stelei, deci diferenta ar fi de 7 puncte.

Viitorul primeste la Chiajna vizita Stelei intr-o posibila reeditare a simulacrului de anul trecut, cand echipa din Voluntari castiga la ora respectiva pe baza unei “omenii” din partea lui Gigi Becali. In urma acelui blat, Reghecampf si-a dat demisia temporar, pentru ca mai apoi sa revina asupra deciziei.

Steaua este favorita acestei intalniri, cu o cota de 1.61 in oferta casei de pariuri sportive online Bet-at-Home. Viitorul lui Hagi este rasplatita cu o cota de 50.00 pentru reeditarea scorului inregistrat in returul campionatului precedent, 5-2!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO