Pronostic – FC Vaslui vs FC Botosani – 17 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Vaslui – FC Botosani
pronostic fc vaslui fc botosani liga 1FC Vaslui primeste, luni seara, vizita lui FC Botosani, nimeni alta decat echipa in fata careia s-a inclinat in meciul tur, la limita, scor 1-0. Golul victoriei Botosaniului a fost realizat de Claudiu Codoban, cu zece minute inainte de final, in conditiile in care FC Vaslui a dominat jocul, steril, e drept, pe parcursul celor 90 de minute.Steril este cuvantul potrivit si de folosit chiar si acum, dupa ce Lucian Sanmartean a plecat de la echipa. Vasluienii inscriu cel mult un gol per meci, pe fondul unei defensive bune pe alocuri. Liviu Ciobotariu este constient ca valoarea lotului nu este una extraordinara, motiv pentru care ataca toate meciurile cu ideea de a nu primi gol. La fel s-a intamplat si la Navodari, de unde Vasluiul a plecat victorioasa, 1-0, dupa un gol venit de la Temwanjera la o faza care nu anunta absolut nimic.

Nici cu Gaz Metan, acasa, Vasluiul nu s-a descurcat prea bine. Cu toate acestea, a obtinut trei puncte mari, ceea ce o tine inca in carti pentru obtinerea unui bilet de Europa League. In prezent, FC Vaslui se dueleaza cu Dinamo si Pandurii pentru locul 4, care asigura practic locul in preliminariile Europa League.

FC Botosani pare-se ca a depasit criza ce se instalase la echipa. Cu Leo Grozavu pe banca, FC Botosani si-a trecut in cont deja doua victorii consecutive si vine la Vaslui pentru a scoate macar un punct.

Asistam, asadar, la cea de-a treia intalnire dintre FC Vaslui si FC Botosani din acest sezon, dupa ce formatia lui Liviu Ciobotariu s-a impus in jocul de Cupa Romaniei cu un zdrobitor 4-1.

Pe site-ul casei de pariuri online Bet365, putem observa cum FC Vaslui este favorita acestei dispute cu o cota de 1.60 la victorie. Botosanenii sunt recompensati cu 5.75, in fericitul caz in care vor reusi sa isi treaca in cont cea de-a treia victorie consecutiva sub conducerea lui Leo Grozavu, in timp ce un eventual rezultat de egalitate este cotat la 3.75.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO