Pronostic – Tom Tomsk vs FC Krasnodar – 17 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Tom Tomsk – FC Krasnodar
pronostic tom tomsk fc krasnodar campionatul rusieiTom Tomsk i-a provocat demisia italianului Luciano Spalletti, saptamana trecuta, dupa punctul nesperat obtinut in compania lui Zenit St Petersburg. Un punct si de moral, daca doriti, tinant cont ca echipa din Tomsk nu are obiective mult prea indraznete pentru partea a doua a campionatului din Rusia.

Ciudat, Krasnodar a pierdut in mod surprinzator cu Ural. Surpriza este cu atat mai mare cu cat acest esec s-a consumat in fata propriilor fani. Pentru a bifa un loc de Europa League, FC Krasnodar trebuie sa obtina toate cele trei puncte puse in joc in deplasarea de la Tomsk, altfel risca sa piarda teren in fata unor adversari cu nume precum CSKA Moscova sau Dinamo Moscova.

Excusia pana in Siberia poate fi una complicata pentru FC Krasnodar, in masura in care echipa oaspete are prestatii inconstante departe de propriul teren.

Pavel Golyshev si-a ispasit etapa de suspendare si este eligibil pentru penultimul joc al etapei. Lipsesc, in schimb, Valery Sorokin, Evgenij Starikov (accidentati) si Vladimir Kisenkov (suspendat).

Echipa probabila a lui Tom Tomsk (modul de joc 4-4-1-1): Bozovic – Bordachev, Rykov, Jiranek, Milanov – Portnyagin, Bashkirov, Muresan, Ignatovich – Golyshev – Holenda.

Din cate se pare, Roman Shirokov va lipsi in tot restul sezonului dupa o grava accidentare la ligamente. Ricardo Laborde este, de asemenea, un alt jucator absent de la oaspeti, in timp ce Andres Granqvist si Aleksandr Martynovich sunt asteptati sa evolueze in linia de patru fundasi a lui FC Krasnodar, desi la echipa a ajuns intre timp si Ragnar Sigurdsson.

Echipa probabila a lui FC Krasnodar (modul de joc 4-4-1-1): Filtsov – Jedrzejczyk, Granqvist, Martynovich, Kaleshin – Ari, Gazinskiy, Pereyra, Joaozinho – Mamaev – Wanderson.

Statistica ne spune ca FC Krasnodar nu a pierdut niciun meci in ultimele 6 confruntari directe cu Tom Tomsk. Pe aceasta cale, nu ne mai ramane decat sa mizam pe o victorie a formatie oaspete, cotata la 2.20 in oferta agentiei online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO