Pronostic – Villarreal vs Athletic Bilbao – 17 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Villarreal – Athletic Bilbao
pronostic villarreal athletic bilbao la ligaSpre surprinderea majoritatii pariorilor, dar si a fanilor lui Villarreal, nou-promovata a pierdut in runda precedenta cu Granada. Rezultatul in sine a reprezentat o dezamagire mare pentru Marcelino, care ar putea sa opereze o serie de modificari in linia de start a gazdelor. Cani revine la echipa, in timp ce Oliver, care a debutat deja in tricoul andaluzilor, va completa lotul de 18 jucatori ai lui Villarreal, de pe banca de rezerve.”Submarinul galben” nu a reusit sa obtina un rezultat convingator impotriva Granadei, iar Villarreal este, practic, obligata sa se impuna in fata bascilor de la Athletic Bilbao pentru a pastra in viata sperantele de Liga Campionilor.

Ne asteptam, asadar, la un joc deschis, cu multe goluri pe tabela de marcaj, cu atat mai mult cu cat si Athletic Bilbao este genul de echipa care lasa foarte multe spatii libere in aparare.

Sergio Asenjo, Chechu Dorado si Pablo Iniguez sunt cei trei jucatori incerti de la gazde.

Echipa probabila a lui Villarreal (asezare in teren 4-4-2): Asenjo – Costa, Paulista, Musacchio, Mario – Cani, Bruno, Pina, Gomez – Uche, Santos.

Conform celor de la Marca, Ibai Gomez si Kike Sola nu au efectuat deplasarea pe El Madrigal din cauza unor accidentari. In premiera, tanarul jucator Unai Lopez a avut ocazia de a se antrena cu prima echipa in saptamana premergatoare meciului. Altfel, Ernesto Valverde l-a jucat pe Andoni Iraola ca mijlocas dreapta, in ciuda faptului ca acesta a intrat in fotbalul mare ca fundas.

Echipa probabila a lui Athletic Bilbao (asezare in teren 4-1-4-1): Iraizoz – Marcos, Laporte, Gurpegi, Balenziaga – Iturraspe – Susaeta, Ander, Rico, Muniain – Aduriz.

Jocul dintre Villarreal si Athletic Bilbao este prezentat in oferta de pariuri a agentiei online Unibet sub forma urmatoarelor cote: 2.30 pentru o victorie a formatiei gazda, cota 34.00 pentru scor corect 3-2 si, respectiv, 2.05 pentru over 2.5. Alegem, asadar, cel din urma pronostic, fiind in proportie de 95% convinsi ca ambele echipe vor inscrie in epilogul rundei din Primera.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO