Pronostic – FK Rostov vs Amkar Perm – 21 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 21 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FK Rostov – Amkar Perm
pronostic fk rostov amkar perm campionatul rusieiVictoria in deplasare obtinuta de Rostov in etapa precedenta, la Krylya Sovetov Samara, a demonstrat inca o data in plus ca aceasta echipa are forta de a obtine rezultate oriunde, cu atat mai putin, insa, in momentele in care ne asteptam sa dea randament. Ca de pilda astazi, in compania lui Amkar Perm.Amkar Perm este nimeni alta decat formatia care nu a izbutit sa sparga zidul defensiv al liderului din Rusia, Lokomotiv Moscova. Clubul ramane, totusi, in cursa pentru Europa League si sunt din ce in ce mai putine voci care sustin ca oaspetii de vineri dupa amiaza nu ar merita un astfel de cadou.

Din fericire pentru Rostov, aceasta nu intampina probleme de efectiv. Bastos va fi folosit din nou, cel mai probabil, in centrul defensivei, in locul lui Siyanda Xulu. Sunt sanse destul de mari, de asemenea, ca managerul lui Rostov sa nu schimbe echipa castigatoare, dupa acel 2-0 impresionant pe terenul Krylyei.

Echipa de start a lui FK Rostov (modul de joc 4-4-1-1): Pletikosa – Milic, Djakov, Bastos, Logashov – Ananidze, Gatcan, Fatullev, Kalachev – Kanga – Dzyuba.

La oaspeti, Alexey Nikitin pare batut in cuie in centrul apararii, ceea ce inseamna ca Thomas Phibel va fi in lotul largit al echipei. Martin Jakubko ar putea sa fie folosit titular de aceasta data, tinand cont ca impotriva lui Lokomotiv Moscova a fost introdus pe teren ca rezerva.

Lipsesc de la Amkar Perm Petar Zanev, Alexsei Rebko (accidentati) si, posibil, Ivan Soloveev (incert).

Echipa de start a lui Amkar Perm (modul de joc 4-4-1-1): Narubin – Sirakov, Belorukov, Phibel, Wawrzyniak – Peev, Gol, Georgiev, Kolomejtsev – Ogude – Jakubko.

Jocul dintre FK Rostov si Amkar Perm se disputa intr-o nota aproape totala de echilibru. In ceea ce ne priveste, credem ca nu se va marca. Luati, asadar, cu incredere cota de 9.00 oferita de BetVictor in acest sens. Sau, daca sunteti mai precauti din fire, puteti opta pentru un rezultat de egalitate cotat la 3.10 in oferta aceluiasi bookmaker.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO